Tervetuloa Taaperovuoden vaiheet -ohjaukseen!

Vauhdikkaan taaperon kanssa on muutakin murehdittavaa, jätä unista huolehtiminen minulle!

OIKEILLA NEUVOILLA JA AVUILLA...

VOIT NAUTTIA TAAPEROVUOSISTA ILMAN STRESSIN HÄIVÄÄKÄÄN UNIEN OSALTA!

Taaperovuoden vaiheet -ohjaus on 6kk mittainen ohjaus, joka sopii parhaiten 5kk iästä eteenpäin aina 6-vuotiaaksi saakka.

Ohjaus sisältää tarkkaan suunnitellun paketin luentoja, kursseja ja henkilökohtaisempaa apua kyselylivejen muodossa.

Yhdistämällä kurssien ja henkilökohtaisemman avun parhaat puolet, olen luonut paketin, jonka avulla voit huokaista helpotuksesta ja antaa minun auttaa sinut ja koko perheesi kohti parempia unia.

Ilmoittaudu mukaan!
Ilmoittaudu mukaan!

"Suosittelisin. Vauvojen unista on jostain syystä muodostunut trendi ja näistä löytyy kaikenlaista tietoa (oikeaa ja väärää) netin syövereistä. Varsinkin ensimmäisen lapsen kohdalla tähän kanin koloon on helppo pudota. Liiallinen tieto luo hämmennystä ja ahdistusta. Pienemmällä stressillä pääsee, kun hankkii luotettavaa tietoa."

"Parasta ohjauksessa on ollut tieto, miten vauvan uni kehittyy ja millä tavoin vauvan unia voi tukea. Tämä on auttanut kiinnittämään huomiota oikeisiin asioihin. Koin hyödyllisiksi myös esimerkit iälle sopivista unimääristä sekä päivärytmistä. Se, että ohjaus kesti 6kk oli erittäin hyvä, koska tähän puoleen vuoteen on mahtunut monia erilaisia vaiheita."

ESITTELYSSÄ

TAAPEROVUODEN VAIHEET -OHJAUS 

Ohjaus, jonka avulla selviät vauhdikkaista vuosista ja lapsen koko ajan vahvistuvasta tahdosta menettämättä hermojasi totaalisesti. Ennakoiminen on kaikki kaikessa!

OHJAUS ON SINULLE, JOS 

 

 • Vaiheet ja taantumat eivät lopu vauvavuoden ensimmäiseen puoliskoon, eivätkä edes vauvavuoteen, joten haluat varmistaa oikeat askeleet ja ennakoinnin jo etukäteen
 • Olet jo törmännyt unihaasteisiin ja haluaisit niihin helpotusta mahdollisimman pian
 • Olet valmis luomaan unille hyvän pohjan, jotta tulevat vaiheet ja erikoistilanteet sujuisivat mahdollisimman helposti

 

Haluan mukaan!
Haluan mukaan!

Ohjaus sisältää kaikki seuraavat kurssit ja luennot:

KURSSI 1

VAUHTIVAUVAN UNET

Tiesitkö, että 6-12kk ikäisellä on enemmän vaiheita ja taantumia kuin millään muulla puolivuotisjaksolla? Jep, jep, silloin on seuraavat vaiheet:

 • 6kk iässä taantuma
 • 9kk iässä eroahdistus
 • 8-10kk iässä motorinen kehitys
 • 6-8kk iässä kolmansien päiväunien jäänti pois
 • 12kk iässä taantuma

Tällä kurssilla keskitytään onnistuneiden päivä- ja yöunien lisäksi eri taantumiin ja vaiheisiin, jotta voit seilata niiden läpi vailla huolen häivää!

KURSSI 2

TAHTOTAAPERON UNET

Tahtotaaperon unet -kurssin avulla tiedät tarkalleen miten reagoida taaperon uhmaan ja tahtoon, jotta nukutukset sujuvat tahtotaisteluiden sijaan mukavasti ja kaikilla on kivaa.

Sinulla säästyy hermot ja ahdistuksen tilalla on luotto siihen, että tiedät miten reagoida taaperon vaiheisiin, jotta tuet hänen kasvuaan ja luot hänelle mahdollisimman ennakoitavan ja turvallisen ympäristön.

Unihaasteet ja vaiheet eivät todellakaan lopu vauvavuoteen, joten tämän kurssin avulla varmistat unien sujumisen myös taaperovuoden aikana!<3

KURSSI 3

NUKKUMATTIA ETSIMÄSSÄ

Nukkumattia etsimässä on vanhemmille, jotka haluavat saada lapsen nukkumaan paremmin ilman, että täytyy olla "pahis" ja pakottaa lapsi omaan tahtoon. Kurssilla saat kaikkiin yleisimpiin 2-6 -vuotiaiden haasteisiin neuvot samassa paketissa!

Leikki-ikäisen kanssa unien muokkailu voi olla hauskaa ja kiva yhteinen projekti, eikä vain pakottamista.

BONUSLUENTO

LEMPEÄT UNET

Lempeät unet -luento tarjoaa sinulle keinoja parantaa unia, noh, nimensä mukaisesti: lempeästi. Lempeillä muutoksilla saadaan vaikutettua lapsen uniin hellemmin ja yleensä tämä tarkoittaa myös, että itkun määrä on pienempi.

BONUSLUENTO

ÄLÄ TEE NÄIN (YLEISIMMÄT VIRHEET UNITREENEISSÄ)

Älä tee näin! (yleisimmät virheet unitreeneissä) -luento taas keskittyy virheisiin, joilla vaikeutat unitreenejä ja monesti myös teet prosessista hankalampaa itsellesi ja lapselle. Luennolla käydään läpi tärkeimmät asiat unitreeneissä onnistumisessa, jotta mahdollisuutesi parempiin uniin ovat varmasti maksimaaliset!

HALUAN OHJAUKSEEN!

HEIPPA, MINÄ OLEN JENNI!

Olen nähnyt ja kokenut sen kaiken: iloiset jumppatreenit pinnasängyssä klo 3.27 aamuyöllä, yöheräilyt, jotka eivät vain jää pois lapsen kasvaessa ja miljoona halia, 38 palautusta sänkyyn ja 10 pissareissua illalla.

 

Joten kun sanon, että tiedän, miltä sinusta tuntuu, tarkoitan sitä todella. Sen takia autankin perheitä kohti parempi unia suurella sydämellä ja en voisi olla iloisempi, kun saan teiltä viestejä parantuneista unista ja helpottuneista fiiliksistä!<3

LIITY MUKAAN

TAAPEROVUODEN VAIHEET -OHJAUKSEEN

KUUKAUSIMAKSU:

67€/kk

6 KUUKAUSITTAISTA MAKSUA, MÄÄRÄAIKAINEN TILAUS

 • Vauhtivauvan unet -kurssi
 • Tahtotaaperon unet -kurssi
 • Nukkumattia etsimässä -kurssi
 • Lempeät unet -luento
 • Älä tee näin! -luento
 • Kyselylivet omassa Facebook-ryhmässä 3krt/kk, 6kk ajan
LIITY MUKAAN NYT!

KUUKAUSIMAKSU

67€/kk

6 KUUKAUSITTAISTA MAKSUA

 • Vastasyntyneen uni -minikurssi
 • Hankalat hulinat -kurssi
 • Vauhtivauvan unet -kurssi
 • Lempeät unet -luento
 • Älä tee näin! -luento
 • Kyselylivet omassa Facebook-ryhmässä 2krt/kk
LIITY MUKAAN NYT!

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Uninen siili Oy

[email protected] 

Uninen siili Oy

[email protected]