Asiakaspalautteita

Lämmin kiitos että pääsimme neidin kanssa harjoitusasiakkaaksi unikouluun! Vatvoin useamman päivän että laitanko hakemuksen vai enkö laita, lopulta laitoin, ONNEKSI! Omien voimavarojen riittävyys huolestutti alkuun mutta jo ensimmäisessä puhelussa valoit uskoa että kyllä me pystytään tähän! Saatiin kyllä loistavaa tukea ja tsemppiä unikouluun ja epätoivon hetkinä kannustit jatkamaan johdonmukaisuutta, ajatellen pitempiaikaisia vaikutuksia. Ja kyllä, ennen herättiin x 4-8 yöllä syömään ja aamutkin alkoi 4.30, iltaisin nukahdettiin tissille ja päiväunet oli miten sattui ja missä sattui. Nyt meillä nukahdetaan suurimmaksi osaksi itse, herätään 2-3x yössä ja aamutkin alkaa lähempänä klo 7, välillä saatan jopa herättää neidin uniltaan aamulla. Kiitoskiitoskiitos 🙏🏼♥️ Näillä työkaluilla me jatketaan eikä päästetä unijuttuja kaaokseen!

Halutaan koko perhe kiittää siitä että päästiin harjoitusasiakkaiksi sinulle! Tämän kahden viikon aikana sekä meidän 5,5kk vauva, että me vanhemmat saatiin unet kuntoon. Aikaisemmin vauva heräsi 5-10 kertaa yöllä, ja rauhoittui aina vaan rinnalle, nyt kahden viikon jälkeen yösyöttöjä on ainoastaan kaksi ja nukutaan n. 18:30-06:30! Samalla opeteltiin tutista luopuminen, ja sekin onnistui ilman suuria itkuja, ja nykyään meidän vauva osaa rauhoittua ja nukahtaa sänkyyn yksin. 🙌
Unikoulu vaati johdonmukaisuutta, niinkuin aluksi sanoitkin, mutta se oli todellakin kaiken väärti. Kiitos hirmuisesti tuesta ja tsempeistä, kiitos että autoit koko perhettä nukkumaan paremmin! ❤

Jennin ohjausote oli ihanan lempeä ja kannustava! Meitä vanhempia jännitti kovasti unien siirtäminen sisälle sekä tutin poisjättö. Molemmat sujuivat kuitenkin (melko) kivuttomasti ja nykyään meillä nukutaan omassa sängyssä ilman tuttia ja turhia heräilyjä. :) 
Todettiin, että tämä unikoulu oli myös koulu vanhemmille. Osasimme lopettaa turhan väkisin nukuttamisen ja antaa vauvalle tilaa nukahtaa itsenäisesti. Eipä tiedetty, että pojalla sellainenkin taito oli!

Ohjeet oli erittäin selkeät ja yksityiskohtaiset, kaikki oli myös selitetty auki ja perusteltu hyvin. Oot ihanan iloinen ja  tsemppaava ja otit tosi hyvin huomioon myös meidän vanhempien voimavarat matkan varrella. Oli helppo luottaa sun ammattitaitoon.
Suunnitelma sopi hienosti meidän tilanteeseen, siinä oli otettu huomioon meidän toiveet ja sitä myös muutettiin aina tarvittaessa.
Unikoulusta jäi kokonaisuudessaan valtavan positiivinen kuva. Koko meidän perheen arki muuttui onnistumisien myötä todella paljon helpommaksi. En olisi ikinä uskonut, että tuloksia oikeasti saa niin nopeasti ja suhteellisen pienillä muutoksilla. Jatko-ohjeetkin oli kattavat ja niiden avulla selvitään tosi pitkälle.

Saimme todella kattavan unisuunnitelman, joka oli tehty juuri meitä varten. Alkutilanteen kartoitukseen käytettiin aikaa ja unisuunnitelma todella huomioi juuri meidän tilanteemme. Unisuunnitelma oli erittäin selkeä ja siitä oli helppo tarkastaa miten missäkin tilanteessa kannattaa toimia. Jennillä oli ideoita jokaiseen tilanteeseen ja jos joku toimintatapa ei tuntunut toimivan, hän tiesi mitä seuraavaksi voisi kokeilla. Jenni on ihanan kannustava ja loi uskoa, että unet saadaan paremmiksi. 


Kun Jenni esitteli unisuunnitelman, ajattelin että “näinköhän noin hyvät unet ikinä onnistuu, mutta yritetään”. Teimme kovasti töitä, että unien parantaminen onnistuisi ja uskomatonta kyllä, ohjeita noudattamalla olemme nyt siinä tilanteessa, johon emme ikinä uskoneet pääsevämme. Meillä alkutilanne oli huono: vauva heräsi öisin 1-2 tunnin välein ja nukahti vain rinnalle. Nyt vauva osaa nukahtaa itsenäisesti, osaa rauhoittua itse ja nukkuu pidempiä pätkiä. Pääsimme unitilanteeseen, josta olimme vain haaveilleet ja johon emme olisi ikinä päässeet ilman Jennin tukea. Tuloksia alkoi näkyä todella nopeasti mitä en myöskään olisi uskonut.

Suuri kiitos ammattitaitoisesta avustasi! Henkilökohtaisen unisuunnitelman ja tukesi avulla saimme opetettua poikaamme nukkumaan parempia unia omassa sängyssään. Olit ihanan rauhallinen, kannustava ja sydämellinen muuttuvissa tilanteissa. Kun oma usko uudessa tilanteessa horjui, kannustit jatkamaan ja olemaan kärsivällinen. Olemme kiitollisia, että vahvistit päätöstämme tarttua toimeen ja opetella uudenlaisia unikäytäntöjä vauvan kanssa.