Asiakaspalautteita

Kiitos kaikista kursseista ja somevinkeistä. Olen saanut rutkasti enemmän tietoa ja taitoa meidän vauvan uniasioihin, jolloin ei tarvitse stressata nukkuuko vauva tarpeeksi, milloin on hyvä aika päiväunille ja milloin on oikea aika laittaa vauva nukkumaan yöunille. Myös osaan toimia, jos vauva heräilee kesken unien niin että hän pystyy jatkamaan niitä. Myös olen saanut opetettua vauvallemme itsenäistä nukahtamista, joka oli suurin toiveeni. Kiitos kiitos kiitos!

Jennin tuen ja kaiken kurssimateriaalin ja unien opiskelun myötä meidän 2v 9kk neitokaisen unikoulu on mennyt täysin ilman itkuja. Vauvaa ei ole "unikoulun" myötä tarvinnut kertaakaan edes nostaa syliin, koska itkua ei ole ollut. Nyt siis molemmat nukahtaa itsenäisesti. Uskomatonta, että kaikki se pohjatyö tuotti näin hyvää tulosta.

Tätä meidän perhe halusi ja tässä sitä nyt ollaan. Tästä sai taas uutta virtaa ja rohkeutta selviytyä kaiken maailman vaiheista.

Kiitos vinkeist√§¬†‚̧ԳŹ Pid√§n my√∂s¬†kovasti tyylist√§si ohjata ‚Äď annat lempeit√§ vinkkej√§ sek√§ kannustat meit√§ vanhempia luottamaan omiin taitoihimme ja kokeilemaan rohkeasti mik√§ sopii meid√§n arkeemme. Ja ihaninta oli kuulla ett√§ vaikka tekisimme kaiken t√§ydellisesti, niin lapsi ei v√§ltt√§m√§tt√§ nuku... ja se ei ole meid√§n syymme! Se antaa hieman toivoa itselle, ett√§ ei tarvitse olla t√§ydellinen ja yritt√§m√§ll√§ onnistuu!

Jennin ohjausote oli ihanan lempeä ja kannustava! Meitä vanhempia jännitti kovasti unien siirtäminen sisälle sekä tutin poisjättö. Molemmat sujuivat kuitenkin (melko) kivuttomasti ja nykyään meillä nukutaan omassa sängyssä ilman tuttia ja turhia heräilyjä. :) Todettiin, että tämä unikoulu oli myös koulu vanhemmille. Osasimme lopettaa turhan väkisin nukuttamisen ja antaa vauvalle tilaa nukahtaa itsenäisesti. Eipä tiedetty, että pojalla sellainenkin taito oli!

Lämmin suositus! Saimme lempeää tukea ja rohkaisua sekä selkeät kirjalliset ohjeet. Pienen pienillä muutoksilla päiväuniin voi olla valtava vaikutus yöuniin. Kyse ei ole pelkästään vanhempien jaksamisesta ja paremmista unista kun lapsi nukkuu hyvin, vaan myös lapsen hyvinvoinnista ja jaksamisesta parempien unien myötä.

Kiitos ihan mielettömästi! Paljon sai itseluottamusta lisää lapsen unien kanssa ja vinkkejä miten ei itse myöskään stressaisi unia liikaa. Tyttö nukkuu jo paljon paremmin vaikka oli kaikkia mutkia matkassa (flunssaa, velipuolta, reissua). Vielä kun itse osaisi mennä ajoissa nukkumaan! 

Aloitan sanalla: KIITOS!

Olen ostanut sinulta useamman kurssin lapsen uniin liittyen, mutta aloitan pohjustamalla tätä: meidän pojalla alkoi koliikki, suoliston hitaan kehityksen takia ja kesti sinne 3kk kohdalle. Puolison kanssa oltiin aivan loppu 3-5 tunnin nukutusyrityksistä, useista yösyötöistä ja ei niin suunnitellusta perhepedistä. Kun koliikkihuudot alkoi vähentyä, haluttiin oppia vauvan unista. Sinun ohjeistuksilla ollaan päästy tilanteeseen, jossa 6,5kk vanha poika nukkuu täysiä 11-12 tunnin öitä omassa huoneessa, nukahtaa itsenäisesti ja löytää pinniksestä tutit itse. Kiitos hyvistä ohjeistasi, niitä noudattamalla saa tuloksia!

Meillä on nukuttu yöt hyvin nyt 3kk unikurssin jälkeen, vauva on nyt 8kk. Siinä ajassa olen mm. pyrkinyt ja aloittanut uudet amk opinnot, mikä ei olisi ollut mahdollista ilman unikurssia. Todellakin parhaita sijoituksia joita olen elämässäni tehnyt.

T√§m√§n kahden viikon aikana sek√§ meid√§n 5,5kk vauva, ett√§ me vanhemmat saatiin unet kuntoon. Aikaisemmin vauva her√§si 5-10 kertaa y√∂ll√§, ja rauhoittui aina vaan rinnalle, nyt kahden viikon j√§lkeen y√∂sy√∂tt√∂j√§ on ainoastaan kaksi ja nukutaan n. 18:30-06:30! Samalla opeteltiin tutista luopuminen, ja sekin onnistui ilman suuria itkuja, ja nyky√§√§n meid√§n vauva osaa rauhoittua ja nukahtaa s√§nkyyn yksin. ūüôĆ Unikoulu vaati johdonmukaisuutta, niinkuin aluksi sanoitkin, mutta se oli todellakin kaiken v√§√§rti. Kiitos hirmuisesti tuesta ja tsempeist√§, kiitos ett√§ autoit koko perhett√§ nukkumaan paremmin! ‚̧

Suuret kiitokset! Uniohjaus ja sen myötä aloitettu unikoulu pelasti meidän perheen unet ja jaksamisen. Ilman ohjausta emme olisi saaneet vielä aloitettua ja jatkettua näin määrätietoisesti, lisäksi päiväunirytmi oli asia mitä en osannut edes odottaa. Nyt meillä nukutaan omassa sängyssä mikä on mahtavaa! Olet oikeassa hommassa :)

ISOIN kiitos sinulle! Emme tiedä miten voisimme sinua kiittää tarpeeksi. Sinusta huomaa, että teet tätä työtä innolla ja antaumuksella, ja sen kaiken lisäksi, että olet vielä uskomattoman tsemppaava, ja saat luotua toivoa epätoivoisiinkin hetkiin. Sinun ansiosta me jaksoimme tsempata ja saimme meidän unitilanteen paremmaksi. Sinun antamilla ohjeilla, neuvoilla ja tsempeillä jatkamme treenejä :) Olet paras! <3

Halusin viel√§ tulla kiitt√§m√§√§n sinua kun autoit t√§n√§ syksyn√§ meid√§n perhett√§ saamaan paremmat y√∂unet! Meid√§n reilu 1v tytt√∂ her√§ili useasti ja sy√∂tt√∂j√§kin oli viel√§ muutama y√∂ss√§. Olit hyvin ymm√§rt√§v√§inen ja kannustit meit√§ pysym√§√§n johdonmukaisina koko prosessin ajan. Otit my√∂s toiveemme lempe√§st√§ unikoulusta huomioon ja saimme yhdess√§ tehty√§ juuri meid√§n lapselle sopivan unikoulun. Nyt on kulunut muutama kuukausi ja meid√§n tytt√∂ on nukkunut p√§√§s√§√§nt√∂isesti t√§ysi√§ √∂it√§ 19-07!¬†‚̧ԳŹ

Yksi nuha pääsi muutamana yönä häiritsemään mutta tilanne palautui normaaliksi muutaman yön jälkeen. Koko perheemme on voinut kaikin puolin paremmin kun olemme kaikki saaneet nukkua yöllä.

Kiitos viel√§ kun avasit mun silm√§t sille ett√§ meill√§h√§n oikeasti jo osattiin nukahtaa my√∂s itsen√§isesti ūüėć

En sit√§ itse ollut silloin oikein √§lynnyt, ja nukutin ihan "turhaan". Nyky√§√§n meill√§ nukahdetaan t√§ysin itsen√§isesti kun annoin toiselle tilaa! Ja ilmeisesti t√§m√§n taidon my√∂t√§ meill√§ on my√∂s alettu nukahtamaan joka paikkaan ūüėāūüėć Esimerkiksi lattialle jos v√§sy iski kesken leikkien, tai tehotorkut voi ottaa vaikka sohvalla. My√∂s kolmessa eri kyl√§paikassa nyt nukahtanut alle 10 minuutissa p√§ikk√§reille ihan itse mik√§ on huippua ūüėć‚̧ԳŹ


Rytmit on selkeytt√§nyt meid√§n p√§iv√§√§ ja helpottanut suuresti. Nyt jo useammat p√§ikk√§rit yhdist√§nyt syklitkin ilman apua. √Ėisin tosin aletaan hillua edelleen aamuy√∂st√§ mutta eik√∂h√§n sekin viel√§ j√§√§ pois ūü•į

Kiitos! ūüėć

Uninen siili Oy

[email protected]