Maito toimii nukuttajana tehokkaasti kuin unihiekka, mutta haluaisit jo vähitellen esitellä muitakin nukahtamistapoja lapsellesi?

Vapaus pyöriä, nukkua pelkäämättä, että pieninkin liike tai ääni herättää vieressä nukkuvan lapsen?

Maitonukutus toimii niin pitkään, kun se toimii. Jossain kohti kuitenkin lapsi voi kasvaa sen verran, että nukutuksessa menee selkä jumiin ja se ei toimikaan enää niin hyvin. Tai toisaalta lapsen kasvaessa voi tulla hetki, kun nukutus maidolla ei vain toimikaan enää niin hyvin, lapsi ei nukahda siihen enää.

Silloin on oikea aika lähteä siirtymään maitonukutuksesta eroon.

 

Tällä luennolla käydään konkreettisesti läpi lempeät askeleet maitonukutuksen vaihtamiseen muunlaiseen nukutukseen. Oli sitten toiveenasi saada lapsi nukkumaan vieressä tai omassa sängyssä maitonukutuksen sijaan, tältä luennolta saat siihen sopivat askeleet!

 

Luento sopii parhaiten 4kk-2v ikäisille.

Kyseessä on luentotallenne. Saat tallenteen heti oston jälkeen ja on sinulla katsottavissa 6kk ajan.

Seuraavat ehkä kuulostavat tutuille: 

 

  • Maitonukutus oli ihana tapa nukuttaa vauva, mutta viime aikoina nukutus on alkanut ahdistaa, eik√§ tunnukaan en√§√§ niin kivalle ja helpolle
  • ¬†Selk√§√§n on alkanut sattua v√§lill√§ pitk√§ksikin venyv√§t nukutussessiot ja kaipaisit v√§hemm√§n fyysist√§ nukutusta tai¬†
  • Maitonukutus ei vaan toimi en√§√§, lapsi ei oikein rauhoitu siihen kunnolla, vaan nyt tulisi tarpeeseen muut nukutuskeinot ja pian!

Jos vastasit yhteenkin kyllä, tämä luento on juuri sinulle!

Haluan kuulla lisää!
Haluan kuulla lisää!

Luennolla käydään läpi mm. seuraavia aiheita:

  • Miten huolehtia perusta kuntoon, jotta muutosten tekeminen nukahtamiseen on mahdollisimman helppoa ja itkutonta?
  • Mist√§ tiet√§√§, mik√§ on omalle lapselle, lapsen temperamentille ja teid√§n arkeen sopivin rauhoittelu maidon sijaan?
  • Milt√§ n√§ytt√§√§ uusien nukutustapojen opettelu pienin askelin? Ent√§s v√§h√§n reilumpaa vauhtia? Miten valita n√§ist√§ itselle se sopivin?

Luennon jälkeen sinulla on selkeät askeleet, miten saat vaihdettua maitonukutuksen joko toisenlaisiin apuihin tai itsenäiseen nukahtamiseen!

HEIPPA, MIN√Ą OLEN JENNI!

 

Olen nähnyt ja kokenut sen kaiken: ylipirteä vauva klo 4, joka ei millään haluaisi nukkua, yöherätykset, jotka sinnikkäästi tulevat 30min välein, pitkät vaununukutukset päiväunille keskellä räntäsadetta ja paahtavaa hellettä.

Joten kun sanon, että tiedän, miltä sinusta tuntuu, tarkoitan sitä todella. Sen takia autankin perheitä kohti parempi unia suurella sydämellä ja en voisi olla iloisempi, kun saan teiltä viestejä parantuneista unista ja helpottuneista fiiliksistä!<3

 

Yösyöttöjen vähennys?

 

Jos haluat lähteä hyödyntämään oppeja myös yösyötöillä ja vähentämään yösyöttöjä, suosittelemme erittäin lämpimästi ottamaan kaveriksi Yösyötöt-luennon, jolla käydään läpi yösyöttöjen vähentämisen järjestys, eteneminen ja tavoitteet.

Luennon avulla varmistat, että lapsesi on valmis vähentämään syöttöjä ja löydät vähennykseen lapselle sopivan tahdin.

Saat luennon tämän luennon kanssa yhdessä hintaan 27 euroa (normaalihinta 47e).

ILMOITTAUDU NYT MUKAAN ALTA HINTAAN

57‚ā¨

 

Ilmoittaudu tästä mukaan

ILMOITTAUDU NYT MUKAAN ALTA HINTAAN

57‚ā¨

 

Ilmoittaudu tästä mukaan

 

Kyseessä on luentotallenne. Saat tallenteen heti oston jälkeen ja on sinulla katsottavissa 6kk ajan.

 

Luento on osa Luentopassia, jolla p√§√§set osallistumaan kaikille Unisen siilin syksyn liveluennoille (v√§hint√§√§n 6kpl)¬†hintaan 27‚ā¨/kk (m√§√§r√§aikainen tilaus). Lis√§ksi p√§√§set heti katsomaan muutamia luentopankista l√∂ytyvi√§ luentoja. Luentopassi on edullisin tapa osallistua Unisen siilin luennoille! Tutustu Luentopassiin t√§√§ll√§.

Uninen siili Oy

[email protected]¬†