top of page

Aloita matka kohti parempia unia jo tänään!

Henkilökohtaisen unisuunnitelman avulla mitään ei jää arvailujen varaan, vaan pääset heti toteuttamaan juuri teille sopivaa suunnitelmaa.

Oletko sinä:

Uupunut heräilemään pitkin yötä?

Väsynyt kokeilemaan eri keinoja lapsen unien parantamiseksi?

Hämmentynyt hereilläoloajoista, unirutiineista

ja uniympäristövaatimuksista?

Ahdistunut, kun kaikkien muiden lapset tuntuvat nukkuvan paremmin?

Valmis sitoutumaan muutoksiin, jotta teidän matka kohti parempia unia voi alkaa?

Minulla on hyviä uutisia: paremmat unet odottavat sinua nurkan takana!

Kuvittele, jos voisit

Rentoutua illalla ilman pitkiä nukutusmaratooneja

Tehdä omia juttuja lapsen päiväunien aikana

Nukkua yhtenäiset yöunet

Lähteä reissuun tai käydä kylässä ilman stressiä unista

Anna minun auttaa teitä!

Teille henkilökohtaisesti laaditun suunnitelman avulla pääsette alkuun unitreeneissä. Lisäksi minä olen tukemassa ja tsemppaamassa teitä eteenpäin. Vastailen teidän kysymyksiinne ja autan teitä ongelmakohdissa!

WhatsApp Image 2021-08-25 at 12.36.56.jpeg

Unisuunnitelma 
tuella (397€)
sisältää:

Kattavan taustatietolomakkeen

Henkilökohtaisen kirjallisen unisuunnitelman

Laajan unikurssin & unioppaan

Noin 75min aloituspuhelun, jossa unisuunnitelma käydään yhdessä läpi

5 seurantapuhelua (á 15 min, jaottelu 3vko-3kk ajalle) TAI Whatsapp-tuen 2 viikon ajalle (ma-pe toimistoajat)

Jatko-ohjeet tukiajan päättyessä

Oletko valmis lähtemään unimatkalle kanssani?

Miltä tällainen kehitys kuulostaisi?

"Lapsemme heräsi 6-12 kertaa yössä ja ainoa tapa saada hänet jatkamaan unia oli imetys. Unisuunnitelman avulla saimme ensin siirrettyä lapsemme perhepedistä omaan sänkyyn nukkumaan. Lisäksi aluksi totutimme lapsellemme, etten imetä häntä täysin uneen joka yösyötöllä. 6kk kohdalla teimme unikoulun, jonka jälkeen lapsemme alkoi nukkua täysiä öitä omassa sängyssä omassa huoneessa. Unikoulu meni uskomattoman sujuvasti ja emme olisi ikinä voineet uskoa, että vahva joka on tottunut saamaan maitoa 6-12 kertaa yössä alkaisi yhtäkkiä nukkua öitä."

"Vauvan yö- ja päiväunet olivat kokonaisuudessaan tosi huonot. Lyhyet unet päivällä, vastustelua ennen unia, heräilyjä yöllä jne.. Meillä oli tekniikka hakusessa ja itseluottamus nollassa. Tämän hetkinen tilanne: Vauva nukahtaa tosi nopeasti päiväunille ilman hirveetä showta tai avustusta ja osaa myös yhdistää unisyklejä lounasunilla. Siirsimme vauvan omaan huoneeseen, jonka jälkeen yöt paranivat ja nykyään hän herää illalla yhden kerran syömään ja yöllä 0-2 krt."

Tässä palautteita asiakkailta:

"Haluamme sanoa KIITOS!. Et ole pelkästään auttanut meidän pientä oppimaan itsenäiseen uneen, mutta olet myös suonut meille kotiin rauhan ja hyvän mielen <3 Tämän lisäksi, meillä on yhtäkkiä mieheni kanssa yhteistä aikaa iltaisin, sen sijaan että vuorotellen odottelisimme jatkuvasti lapsemme nukahtamista milloin missäkin asennossa lattialla puutuen :D Unikoulun sijasta sanoisin että meillä tapahtui elämäntapamuutos, kiitos siitä sinulle!!"

"Kiitos kovasti avusta, teet mahtavaa työtä! Vaikka alkuun kaikki tuntui mahdottomalta ja ahneina oltaisi haluttu nopeat tulokset, tämä hitaasti eteneminen oli meille lopulta se parempi ja oikea tapa. Tällä saimme paremmin itseluottamusta ja työkaluja nukutustilanteisiin ja vauvan uniin liittyen."

"Kiitokset! Saatiin päivärytmi sekä yöunet parantuneet niin vanhemmilla kuin vauvalla. Pitkäjänteinen kun jaksaa olla niin kaikki on mahdollista jossain kohtaa! Kiitos tuesta ja hyvistä vinkeistä, olit ihanan rauhallinen ja kuuntelit mitä minulla oli kerrottavaa ja olit aina tutustunut meidän asioihin kun soittelit! Kiitos!"

bottom of page