top of page
Pink Sugar
IMG_3623 2.HEIC

Moikka ja tervetuloa!

Olen Jenni, Unisen siilin perustaja. Olen äiti, vaimo, juristi, yrittäjä ja vauvojen ja lasten unikonsultti. 

Olen alun perin kotoisin Etelä-Savosta, mutta muutin opintojen perässä Helsinkiin. Olen valmistunut Helsingin oikeustieteellisestä tiedekunnasta juristiksi. Tällä hetkellä asun perheeni kanssa Jyväskylässä.

Kiinnostuin vauvan unista esikoiseni myötä, hän nukkui pitkään todella, todella huonosti. Kun myös kuopus heräili tiuhaan tahtiin, rupesin tutkimaan mahdollisia vaihtoehtoja. Törmäsin unikonsulttikoulutukseen ja se tuntui heti omalta! Olen jo pitkään haaveillut yrittäjäksi ryhtymisestä, ja nyt löysin myös sopivan alan.

Olen valmistuntu sertifioiduksi unikonsultiksi Uusi-Seelantilaisen Emma Purduen Baby Sleep Consultant Training -koulutuksesta. Uskon lempeään, mutta jämptiin uniohjaukseen. Mielestäni kaikki ansaitsevat hyvät yöunet! Ota yhteyttä, niin mietitään juuri teidän perheelle sopiva apu.

Certified Sleep Consultant - transparent background.png

Heippa!

Olen Maisa, Unisen siilin toinen vauvojen ja lasten unikonsultti! 

 

Olen 31-vuotias mikkeliläinen vaimo ja kahden pienen lapsen äiti. ❤️💙 

Koulutukseltani olen fysioterapeutti ja tehnyt fyssarina hommia kohta 10 vuotta. 

Uniohjauksesta innostuin lasten saannin myötä. Unioppini olen saanut alan kirjallisuuden opiskelun lisäksi Jennin loistavan perehdytyksen ja luennoinnin myötä. 

Tulevaisuuden haaveissani on kehittyä työssä edelleen uniohjaajan tutkinnon myötä.

 

Oman äitiyden myötä minulla heräsi valtava halu ja kiinnostus myös tehdä työurani odottavien äitien sekä vauvojen ja lasten kanssa. Naisen kehossa tapahtuvat uskomattomat raskausajan muutokset inspiroivat fysioterapian puolella ja kiinnostus vauvojen ja lasten uniin on vain kasvanut erityisesti kuopuksen syntymän jälkeen.

 

Minäkin tiedän omakohtaisesti, miten raskaita huonosti nukutut yöt ovat ja kuinka paljon ne vaikuttavat kokonaisvaltaisesti jaksamiseen ja elämänlaatuun. 

Mutta olen kokenut myös sen, miten mahtavan fiiliksen saa, kun oma johdonmukainen toiminta unien parantamiseksi tuottaa tuloksia ja muuttaa tilannetta paremmaksi.

Se voimaantumisen tunne on aika mahtavaa!! ❤️ 

 

Toivonkin voivani olla mukana mahdollisimman monessa tällaisessa hetkessä ja osana ratkaisua perheiden uniongelmiin. 🥰

Pink Sugar
IMG_20220531_094320.jpg
bottom of page